Badkamers

Geplaatst op door

Badkamer verbouwen en plaatsen

Wilt u uw badkamer verbouwen en renoveren, of moet er een compleet nieuwe badkamer komen, omdat u een nieuwbouwwoning heeft? Melstra Installatie Techniek kan dat vakkundig voor u doen, van A tot en met Z. Denk aan onder andere aan de volgende zaken:

Advies bouw badkamer

Met onze jarenlange ervaring kunnen we u voorzien van deskundig advies voor wat betreft de bouw en indeling van uw badkamer, waarbij uw wensen centraal staan. Op basis hiervan kunnen we u een voorstel doen. Zo weet u wat de kosten zijn van het verbouwen van uw badkamer of het plaatsen van een badkamer bij nieuwbouw.

Sloop oude badkamer

Bij verbouwen en renoveren van een badkamer kunnen we ook het uitbreken en slopen van uw oude badkamer doen.

Badkuipen plaatsen

Baden in alle vormen en maten kunnen we deskundig voor u plaatsen. Of het nu om een hoekbad, zitbad, vrijstaande jaren 30 badkuip of een whirlpoolbad gaat.

Douchecabines plaatsen

Hetzelfde geldt voor douchecabines. Deze kunnen we compleet opleveren, dus betegeld, afgekit, voorzien van een (schuif)deur en thermostaatkraan.

Wastafels en wc’s monteren

Alle soorten wasbakken, wastafelkranen en toiletten kunnen we voor u monteren, zoals ook de fraaie,  hygiënische zwevende toiletten en bidets.

Kitten & betegelen

Tegels zetten en het kitten om alles duurzaam waterdicht te maken is uiteraard ook onderdeel van het opleveren van een complete badkamer.

Aanleg badkamerverwarming

Als allround installateur kunnen we natuurlijk ook alle soorten badkamerverwarming installeren. Of het nu om paneelradiatoren, designradiatoren, elektrische radiatoren of vloerverwarming gaat.

Thermostaatkranen plaatsen

Badkamerventilator installatie

Een goede ventilatie van uw badkamer is natuurlijk ook van groot belang, om schimmels geen kans te geven, en te zorgen dat vocht niet het houtwerk aan kan tasten.

Melstra Installatie Techniek heeft jarenlang ervaring op het gebied van ontwerpen en verbouwen van badkamers, en is de specialist op dit gebied in de regio Wijchen, Grave, Overasselt, Malden, Cuijk en Nijmegen. Heeft u interesse of wilt of wilt u vrijblijvend advies? Vul dan onderstaand formulier in, en we nemen z.s.m. contact met u op. Of mail ons: info@melstra-techniek.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Plaats (verplicht)

Straat en huisnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht