Dakgoten & zinken gevelbekleding

Geplaatst op door

Voor het echte loodgieterswerk moet u zijn bij Melstra Installatie Techniek, en zo ook voor de montage van (zinken) dakgoten en zinken gevelbekleding.

Dakgoten en dakgootbescherming

We installeren, vervangen en repareren dakgoten, waarbij maatwerk of standaardoplossingen mogelijk zijn. Een nieuwe loot aan de tak is dakgootbescherming in het kader van voorkomen is beter dan genezen. Melstra Installatie Techniek is namelijk officieel dealer van de producten van Dakgootpreventie.

Deze oplossing bestaat uit een aluminium beschermingsrooster die in de dakgoot wordt gemonteerd. Deze voorkomt, dat bladeren, takken en ander vuil in de dakgoot belandt en daar opeenhoopt. Ook ongewenst bezoek van steenmarters, vogels, muizen en andere dieren behoort dan tot het verleden. Zodoende wordt gegarandeerd dat het hemelwater altijd afgevoerd wordt.

Daarmee is uw dakgoot onderhoudsvrij, of deze nieuw of oud is, en de bescherming gaat levenslang mee.Ook voorkomt u zodoende vorst en waterschade aan de gevels van uw woning.

Zinken gevelbekleding

Zinken gevelbekleding is nog relatief onbekend in Nederland, maar wel voorzichtig bezig aan een opmars. Deze moderne en trendy gevelbekleding en soms gepatineerde beplating geeft een aparte look aan uw woning. Het aanbrengen en plaatsen van deze bekleding is een vak apart, en Melstra Installatie Techniek is een van de specialisten in Nederland. Heeft u interesse in zinken gevelbekleding? We geven u graag advies. Neem contact op met ons via onderstaande formulier, dan nemen we z.s.m. contact met u op. Of mail ons: info@melstra-techniek.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Plaats (verplicht)

Straat en huisnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht